Eveniment

Tineri şi teribilişti! Urcă la volan fără permis

Tineri şi teribilişti! Urcă la volan fără permis

Polițiștii timișeni au depistat un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Cerneteaz, fără a poseda permis de conducere.

Luni, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Giarmata au oprit pentru control, pe strada Bodoni în intersecția cu strada Veseliei, un autoturism condus de un tânăr, de 19 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numerele de înmatriculare aparțineau unui alt autoturism.

De asemenea, polițiștii lugojeni au depistat, un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Luni, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Lugoj au oprit pentru control, pe strada 20 Decembrie 1989, un autoturism condus de un tânăr, de 23 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numerele de înmatriculare erau false.

În ambele cazuri, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*