Cultură

SUPER NUL, expoziția de artă media care se deschide la fosta fabrică de ţigări

SUPER NUL, expoziția de artă media care se deschide la fosta fabrică de ţigări

SUPER NUL este o expoziție de grup care conține lucrări de artă digitală, video, sculptură, instalație și o lectură publică a cărții-program Brâncuși Împotriva Statelor Unite (cu acordul autorului).

Expoziția e organizată de Alexandru Boca, artist și curator independent din Timișoara, și urmărește să demonstreze potențialul estetic al tehnologiei. De asemenea, dorim să dinamizăm cultura din comunitatea locală prin acestă expoziție a unor artiști tineri, interesați de noi mijloace de expresie și de influența internetului și a tehnologiei în viața cotidiană.

Vernisajul va avea loc pe data de 5 aprilie. Participă Edith Torony, Cătălin Bătrânu, Boca Alexandru(curator), Lera Kelemen, Bogdan Tomșa, Ciprian Tauciuc, Liviu Jurca, Remus Dăescu, Andrei Pituț, Dona Arnakis, Silvia Moldovan.

Asociația culturală Miscelaneu “Misc.” este o asociație nonguvernamentală, non profit, care are ca scop crearea unui spațiu fizic de prezentare a artei, fotografiei și a artelor performative în Timișoara. Misc. urmărește dezvoltarea culturală urbană echilibrată cu intenția de a implica și de a atrage comunitatea Timișoreană în scena artistică contemporană emergentă.

LAPSUS Art Space este un proiect curatorial și galerie independentă non-profit, cu focus pe scena locală de artă emergentă fondat și administrat de artiști (Alexandru Boca, Cătălin Bătrânu) într-un context din care lipsește total acest tip de format expozițional. LAPSUS încurajează dialogul activ și deschis între artiști, curatori și public urmărind feedback și generare de conținut.

Deschidere: joi, 5 aprilie, ora 18,30

Durata expoziției: 5 aprilie – 22 aprilie

Adresa: fosta Fabrica de Țigarete, splaiul N. Titulescu cu Pop de Băsești

https://www.facebook.com/events/2044230925901245/

www.miscelan.eu

www.lapsusartspace.ro

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*