Administrație

Investiții la standarde europene pentru școală și creșă într-o comună din Timiș

Investiții la standarde europene pentru școală și creșă într-o comună din Timiș
Adora Beauty

Elevii din comuna timișeană Lovrin vor învăța în săli de clase modernizate la standarde europene. Primarul Marius Graur se află astăzi la București, la Ministerul Dezvoltării, pentru a semna un proiect mult așteptat de localnici privind reabilitarea Școlii cu clasele V-VIII și a creșei.

Vorbim de investiții în valoare de 3,5 milioane lei, care presupun schimbarea acoperișului de la unitatea de învățământ, echiparea sălilor de clasă cu mobilier nou, amenajarea curții, etc.

Potrivit edilului Marius Graur, în fiecare an se derulează aici lucrări de întreținere și reparații.“Merg să semnez proiectul prin PNDL, privind reabilitarea Școlii cu clasele V-VIII și a creșei din Lovrin, în valoare de 1,2 milioane lei, respectiv 2,3 milioane lei. În fiecare an derulăm lucrări de întreținere și de mici reparații. Vin schimbate sălile de clase, vom monta mobilier nou la standarde europene, amenajarea curții, a toaletelor. Trebuie făcut proiectul tehnic și apoi lucrarea scoasă la licitație. O să mai dureze până în toamnă când vom anunța câștigătorul lucrării, vom parcurge toate demersurile necesare. Abia anul viitor va fi gata. De obicei 8-9 luni este termenul de execuție al lucrărilor, dar ajungând în iarnă se mai pierd încă 2 luni pâna le putem relua”, a explicat primarul comunei Lovrin, Marius Graur.

 

(Foto: arhivă)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*