Social

Salonul VINVEST și-a deschis porțile. Peste 300 de sortimente de vinuri, șampanie și distilate

Salonul VINVEST și-a deschis porțile. Peste 300 de sortimente de vinuri, șampanie și distilate

Cea de-a XV a ediție a Salonului Internațional de Vinuri VINVEST și-a deschis astăzi portile. Peste 300 de sortimente de vin sunt pregătite să fie degustate de iubitorii de vin. Din toate regiunile istorice, anul acesta producătorii de vin și-au dat mâna în cinstea Centenarului Marii Uniri și serbează la Timișoara identitatea vinului românesc.

Deschiderea oficială din această dimineață a avut loc în prezența unor invitați speciali, din România, precum și din țările vecine.

De la văile Moldovei sau Munteniei până la dealurile Olteniei ori la țărmurile Dobrogei,  prin Valea Târnavelor, Crişana  sau Banat, viticultura și toate regiunile sale vor fi bine reprezentate aici, la secular-europeana Timişoara  devenită, timp de trei zile, o veritabilă capitală a vinurilor reprezentative din toate provinciile istorice.  Cu mărci  mai noi sau consacrate,  DOC-denumire de origine controlată sau nu, soiurile şi producătorii se înfrăţesc, se reunesc patriotic  într-o atmosferă caldă și prietenoasă, cu o identitate bine definită, sub motto-ul evenimentului „Identitatea vinului românesc, ” în cadrul Salonului VINVEST Timişoara 2018.

Cei interesați să participe la VINVEST sunt așteptați vineri și sâmbătă între orele 10:00 – 19:00, iar duminică între 10:00 – 17:00. Un bilet de intrare costă 20 de lei, bani pentru care fiecare persoană primește ca souvenir un pahar special pe care îl poate folosi la numeroasele degustări din Salon.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*