Social

Două adăposturi ale oamenilor străzii, „călcate” de Poliţia Locală

Două adăposturi ale oamenilor străzii, „călcate” de Poliţia Locală
Adora Beauty

Polițiștii locali au organizat vineri dimineață, o nouă acțiune împreună cu polițiști de la Secția 3 și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, de această dată pe linia verificării unor locații din Timișoara unde existau sesizări cu privire la prezența oamenilor străzii care și-au improvizat adăposturi.

 Astfel, s-a acționat pe bd. Dâmbovița, la depoul de tramvaie, unde au fost depistați 9 adulți care au fost preluați pentru a fi verificați și introduși în baza de date. De asemenea, s-a acționat la un imobil de la intersecția străzii Letea cu L. Rebreanu, unde de asemenea, exista o sesizare că acolo stau mai multe persoane fără adăpost. Au fost depistate 15 persoane dintre care 3 minori.

Cei în cauză au fost de asemenea preluați pentru identificare, introducere în baza de date, cu toții fiind apoi îndrumați către domicilii, deoarece provin din localități din județul Satu Mare.

Astfel de acțiuni comune se desfășoară periodic pe raza municipiului Timișoara pentru a se lua măsurile legale în cazul oamenilor străzii care se aciuează în orașul nostru.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*