Utile

Copiii sunt invitați să descopere Labirintul iepurașului din Iulius Mall

Copiii sunt invitați să descopere Labirintul iepurașului din Iulius Mall

În așteptarea Sărbătorilor Pascale, prichindeii sunt invitați să se aventureze în Labirintul Iepurașului de la Iulius Mall. Urecheatul le-a pregătit surprize dulci. În plus, sesiunile de cumpărături le aduc clienţilor numeroase premii.

Veste bună pentru copii! Iulius Mall Timişoara îi invită pe cei mici să participe la o activitate amuzantă și antrenantă, cu recompense dulci. Și în acest an, în zona Intersport s-a instalat Labirintul Iepurașului, care va fi deschis până în 6 aprilie. Urecheatul îi așteaptă pe cei mici să găsească ouăle colorate ascunse în coșulețele din labirint, iar la final, vor fi răsplătiți cu ciocolată. Cei mai rapizi copii în parcurgerea labirintului vor avea ocazia să câştige o figurină de ciocolată în plus, după ce vor construi un puzzle.

Labirintul este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 15.00 – 19.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 13.00 – 19.00. Dincolo de caracterul ludic, Labirintul Iepurașului este o activitate care permite dezvoltarea creativităţii, a spiritului de orientare și a perspicacității copiilor, în ton cu energia și curiozitatea lor.

Și anul acesta, Iepurașul de Paște s-a pregătit cu premii atractive pentru clienții Iulius Mall Timișoara. O bucătărie ultramodernă KUXA, în valoare de 16.000 de euro, și alte peste 5.600 de cadouri le vor fi oferite clienților celui mai mare centru comercial din afara Capitalei pentru a le face pregătirile de sărbători mai ușoare și mai plăcute. La campania „Lasă gătitul, mai bine gătește-te!” se pot înscrie toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei până pe 7 aprilie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*