Politic

Călin Popescu-Tăriceanu:“Sunt extrem de mulțumit de activitatea politică a colegului meu Marian Cucșa, deputat și președinte ALDE Timiș”

Călin Popescu-Tăriceanu:“Sunt extrem de mulțumit de activitatea politică a colegului meu Marian Cucșa, deputat și președinte ALDE Timiș”

Aflat într-o scurtă vizită la Timișoara unde a susținut și o conferință de presă, președintele Senatului și președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a vorbit despre subiecte stringente pentru orașul de pe Bega dar și despre soluții cu care forța politică ALDE poate veni în sprijinul timișorenilor.

Înainte, a ținut neapărat să își exprime mulțumirea față de activitatea filialei Timiș și în mod deosebit față de deputatul Marian Cucșa, deputatul care își dedică și timpul liber pentru a se implica activ în tot ceea ce presupune munca din Parlament, munca de pe teren dar și activitatea politică.“Marian Cucșa este foarte activ în Parlament și deasemenea a reușit să inducă o stare de acțiune efervescentă în organizația noastră din Timiș. Discut frecvent cu domnul deputat chestiunile lucrative ale filialei dar și problemele politice cu care ne confruntăm noi ca partid și mă bucur că a reușit să atragă oameni de calitate cu care să desfășoare o activitate politică consistentă. Vreau să-l felicit și pentru activitatea din Parlament dar și pentru cea în calitate de vicepreședinte de supraveghere a activităților SRI”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

La rândul său, Marian Cucșa, deputat și președinte ALDE Timiș a afirmat: “Vă dați seama că pentru mine este mai mult decât o onoare atunci când văd că eforturile și rezultatele muncii mele dar și a întregii echipe sunt apreciate la cel mai înalt nivel. Am spus-o și în campania electorală și o repet acum: încerc să fac mult bine, încerc să fac ceea ce alții nu au reușit sau nu au dorit. Nu este deloc simplu, această implicare presupune multă perseverență, profesionalism dar și dedicare. Dar îmi iese pentru că o fac cu sufletul și atunci când pui suflet în ceea ce faci nu are cum să nu apară și rezultatele pozitive. Mă lupt în continuare pentru binele nostru, al tuturor, punând orgoliile și interesele personale pe plan secund în detrimentul intereselor noastre, ale tuturor. Dar cea mai importantă cred că este echipa mea și oamenii cu care lucrez, fără de care nu aș fi reușit să realizez multe din obiectivele propuse”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*