Educație

Mircea Geoană vine la „Conferințele miniștrilor” de la UVT

Mircea Geoană vine la „Conferințele miniștrilor” de la UVT

Vineri va avea loc un nou eveniment din cadrul seriei „Conferințele miniștrilor”, în care au loc întâlniri ale mediului academic și ale publicului timișorean cu specialiști care au făcut sau fac parte din Guvernul României, oameni care sunt căutați în toate mediile europene, pentru expertiza și bunele practici pe care le pot promova.

De această dată, conferința va fi susținută de către Mircea Geoană, fost președinte al Senatului României (2008-2011), ministru al Afacerilor Externe (2000-2004) și fost ambasador al României în Statele Unite (1996-2000), fondator și președinte în exercițiu al Institutului Aspen România. Acesta le propune participanților prelegerea: „Capcana mediocrității. Gânduri în preajma Centenarului.”

Această nouă serie de evenimente interactive vine în completarea acțiunilor devenite deja tradiție la UVT, care aduc în Timișoara personalități naționale și internaționale, diplomați, renumiți cercetători și oameni de cultură.

Centenarul, dincolo de festivism, spre viitor. Actor sau spectator în Europa? Actor sau spectator în propria țară? Acestea sunt câteva dintre tematicile abordate în cadrul conferinței care va avea loc vineri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*