Politic

Ciprian Trocan, consilier al primarului Robu

Ciprian Trocan, consilier al primarului Robu

Primarul Nicolae Robu și-a găsit un nou consilier. Este vorba despre Ciprian Trocan, liderul studenților liberali timișeni, care îl înlocuiește de azi pe Florin Răvăşilă.

Astfel, Ciprian Trocan se alătură celor trei consilieri pe care îi are primarul Nicolae Robu: Dorel Borza, Ionuț Nasleu și Cătălin Iapă. “În urma vacantării unui post de consilier personal, domnul primar a venit cu propunerea de a ma alătura echipei dânsului la Primăria Timișoara. Propunerea venită m-a onorat, entuziasmat, dar în același timp sunt conștient de marea responsabilitate ce mi-a fost încredințată. Consider că după activa implicare în viața studențească și de tineret din Timișoara a venit momentul să fac un pas în plus în cariera mea. Sunt o persoană ce își asuma responsabilități, dornică de noi provocări, iar această experiență sunt sigur că va fi de bun augur”, a transmis Ciprian Trocan.

Noul consilier personal al primarului are 24 de ani, este absolvent al Universităţii Politehnica Timişoara, Facultatea de Mecanică- ingineria autovehiculelor,masterand la  UVT la Drept, FEAA- studii europene și economia integrării şi preşedinte al CSL (Clubul Studenţesc Liberal Timiş).

Una din principalele atribuții va consta în intermedierea unei bune comunicări și colaborări între primărie și organizațiile de studenți, elevi și tineret din Timișoara. “Pe de altă parte, mă voi implica și în pregătirea și asigurarea unei bune desfășurări a activităților și evenimententelor ce țintesc această categorie socială. Monitorizarea punerii în aplicare a unor dispoziții și note interne ale domnului primar și a evoluției diverselor proiecte, sarcini pe care le voi împărți și cu alți colegi, vor intra de asemenea în lista mea de atribuții”, ne-a declarat Ciprian Trocan.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*