Eveniment

Cetățean sârb depistat în timp ce încerca să treacă fraudulos frontiera

Cetățean sârb depistat în timp ce încerca să treacă fraudulos frontiera

Un cetățean sârb a fost depistat de polițiști în timp ce încerca să treacă fraudulos frontiera Lunga. Ieri, în jurul orei 23.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, în cooperare cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare, au derulat o misiune specifică în zona de competentă în urma căreia au depistat, pe comunicația ce face legătura între Lunga şi Sânnicolau Mare, în apropierea localității de frontieră Nerău, o persoană care nu vorbea limba română și nu își justifica prezența în zona de frontieră.

Bărbatul a fost dus la sediul sectorului pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că este un cetățean sârb, în vârstă de 39 de ani.  Acesta a declarat că a încercat să intre ilegal în România, din Serbia, deși deținea pașaport valabil, deoarece știa că are interdicție de a intra în Spațiul Schengen si credea ca nu poate intra în ţara noastră.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana în cauză urmând a fi preluată de către autorităţile de frontieră sârbe în baza acordului de readmisie, în vederea continuării cercetărilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*