Eveniment

Tragedie. Fetiță de 4 ani din Arad, moartă din cauza gripei

Tragedie. Fetiță de 4 ani din Arad, moartă din cauza gripei
Adora Beauty

O fetiță în vârstă de 4 ani, din județul Arad, confirmată cu virus gripal de tip A, a murit, a anunțat, miercuri, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Conform sursei citate, numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 120, dintre care șapte sunt din județul Arad.

„Ultima persoană care a murit din cauza gripei este o fetiţă de 4 ani, din judeţul Arad, confirmată cu virus gripal tip A. Fetiţa avea condiţii medicale preexistente şi nu era vaccinată antigripal“, a informat Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

În județul Arad, numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la șapte. Până acum au mai fost confirmate decesele a patru femei, cu vârste cuprinse între 63 și 77 ani de ani, și a doi bărbați, de 62 de ani, respectiv 75 de ani.

La sfârșitul săptămânii trecute a murit un bărbat de 75 de ani. Acesta nu era vaccinat antigripal şi avea şi alte probleme de sănătate.

Sursa: actualitati-arad.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*