Social

Pelerinajul Floriilor are loc sâmbătă și restricționează traficul din Timișoara. Vezi programul!

Pelerinajul Floriilor are loc sâmbătă și restricționează traficul din Timișoara. Vezi programul!

Mitropolia Banatului a anunțat că, sâmbătă, începând cu ora 17:15, organizează tradiționalul pelerinaj de Florii, moment la care va participa un număr însemnat de preoți și de credincioşi din Timişoara.

Sâmbătă, 31 martie 2018, credincioșii și preoții care vor participa la Pelerinajul Floriilor care are loc la Timișoara, vor porni din trei locații spre Catedrala mitropolitană. Aceștia se vor deplasa pe următoarele trasee, la trei ore diferite:
– ora 17:30 – Biserica Ortodoxă din Piața Alexandru Mocioni nr. 9 – B-dul 16 Decembrie 1989 – Podul Traian – Catedrala mitropolitană;
– ora 17:15 – Biserica Orotdoxă din strada profesor George Dragomir (Piața Crucii) – B-dul Mihai Viteazul – Podul de la Universitate – B-dul Regele Ferdinand (contrasens) – Catedrala mitropolitană;
– ora 17:40 – Mitropolia Banatului – B-dul C.D. Loga – Catedrala mitropolitană.

Pentru desfășurarea pelerinajului în bune condiții, din toate cele trei puncte de plecare, va fi afectată o singură bandă rutieră de pe carosabil, iar programul liturgic va continua de la ora 18:00 în Catedrala mitropolitană.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*