Social

În luna mai se dă startul curselor de vară de pe Aeroportul Timişoara

În luna mai se dă startul curselor de vară de pe Aeroportul Timişoara

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, așadar încep și pregătirile de vacanță. Agențiile de turism au stabilit deja destinațiile spre care vor organiza curse charter, cu zbor direct din Timișoara. Astfel, vor fi reluate zborurile charter spre destinațiile cunoscute de vacanță din Turcia (Antalya, 6 curse pe săptămână) şi insulele grecești (Heraklion – Creta : 2 curse săptămânale și Zakynthos, 1 cursă pe săptămână). Primele curse vor decola în 25 mai spre Antalya și Heraklion.

Alături de aceste curse charter spre destinații de vacanță, agențiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) şi Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona), dar și pentru litoralul Mării Negre (prin cursele spre Constanța).

Cursele charter de vacanță sunt zboruri sezoniere organizate de operatorii de turism. Biletele se pot achiziționa doar prin operatorii de turism deoarece sunt incluse în pachetele turistice, alături de transfer, cazare, masă sau alte servicii. De asemenea, se pot achiziționa servicii de turism prin operatorii de turism, care includ transportul aerian cu program regulat la/de la aeroportul Timișoara.

ANTALYA Lu, Ma, Jo, 2 x zi – Vi, Sa – din 25 mai

HERAKLION – Creta Mi, Vi – din 25 mai

ZAKYNTHOS     Lu  – din 11 iunie

CONSTANȚA    Lu, Vi, Du – din 16 iunie

BARCELONA     Mi, Du – prezent

Lu, Vi – din 13 aprilie

VALENCIA Lu, Vi

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*