Social

Foto: Razie pe ”Fâșia Gaza”! Marfa expusă pe domeniul public aduce zeci de sancțiuni

Foto: Razie pe ”Fâșia Gaza”! Marfa expusă pe domeniul public aduce zeci de sancțiuni

Ieri a avut loc o acțiune de amploare a polițiștilor locali, alături de cei de la Secția 3 și jandarmi în zonele Brâncoveanu, Iosefin, Regele Carol I, din Timișoara. Aceștia au descoperit zeci de nereguli și au aplicat sancțiuni, care, din păcate, sunt prea mici pentru a descuraja comenrcianții care încalcă legea.

Polițiștii locali au organizat, în cursul zilei de ieri, o amplă acțiune în zonele Constantin Brâncoveanu – Piața Iosefin – Bulevardul Regele Carol I, la care au participat și polițiști din cadrul Secției 3 și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș. Scopul acțiunii a fost cel de verificare a modului în care se desfășoară actele de comerț în zona respectivă, precum și dacă se săvârșesc alte fapte de natură contravențională sau penală.

În cadrul raziei au fost verificate un număr de 15 societăți comerciale care își desfășoară activitatea în perimetrul respectiv, iar concluziile spun totul: 20 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate, în valoare de 5.810 lei, cea mai mare parte dintre acestea la HCL 139/2011 pentru expunerea spre vânzare pe domeniul public a produselor de îmbrăcăminte, pe strada Constantin Brâncoveanu, plină cu bazare și supranumită și Fâșia Gaza.

De asemenea au fost aplicate și sancțiuni pentru parcare neregulamentară și vânzare de produse fără autorizație. ”Astfel de acțiuni comune vor mai fi organizate și în perioada următoare”, transmit reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*