Cultură

Și negru și alb şi gri și vedete! Timişorenii pot vedea o piesă cu o distribuţie excelentă

Și negru și alb şi gri și vedete! Timişorenii pot vedea o piesă cu o distribuţie excelentă
Adora Beauty

„Și negru și alb și gri!”. Și dramă, și umor, și poveste, și emoție. Și teatru, și vedete. Prima reprezentație a acestui spectacol la Timișoara  va avea loc luni, 2 aprilie, de la  ora 20:00, pe scena Operei Naționale Române.

„Un drum iniţiatic, în care sondarea trecutului dezvăluie treptat adevărul despre prezent. De la o dramă familială ajungem, cu umor, la comedia vieţii cotidiene. Marina, afectată cândva de un accident vascular cerebral, pornește acum împreună cu fiica sa, Lena, într-o călătorie, vizitându-şi rând pe rând fratele şi sora după moartea soțului ei. Intoleranța la nedreptate  devine leitmotivul pentru comentariile sale despre rude şi evenimente petrecute în familie, descrise cu lux de amănunte într-un caiet pe care Marina abia acum simte nevoia imperioasă de a le dezvălui. După moartea mamei sale, ce survine destul de curând, fiica Marinei, Lena, însoţită de caietul mamei sale, va relua vizitarea rudelor, un drum ce va deveni iniţiatic, cercetarea trecutului dezvăluindu-i din ce în ce mai tare, de fapt, adevărul despre prezent, despre relaţia cu soţul său. Trecând cu uşurinţă de la drama familială la comedia cotidiană, textul ne poartă cu mult umor prin realitatea de zi cu zi”, dezvăluie protagoniștii.

Spectacolul regizat de Mimi Brănescu are o excelentă distribuție, care îi reunește pe actorii Dana Dogaru, Carmen Tănase, Mirela Oprișor, Natalia Călin, Adrian Titieni, Vlad Zamfirescu, Tudor Aaron Istodor. Scenografia este create de Nina Brumușilă.

Biletele costă, în funcție de loc, 100 lei sau 80 lei și se găsesc la Agenția Operei.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*