Sport

Hai la baschet! Fetele de la SCM Timișoara sunt la o victorie de semifinalele campionatului

Hai la baschet! Fetele de la SCM Timișoara sunt la o victorie de semifinalele campionatului

Aflate la primul sezon în Liga Națională și la al doilea de la înființare, echipa de baschet feminin SCM Timișoara este aproape de un rezultat remarcabil: calificarea în semifinalele campionatului. Ar fi o performanță ce completează calificarea în semifinalele Cupei României și care ar transforma sezonul 2017/2018 într-unul foarte reușit.

SCM Timișoara dispută, astăzi, meciul al doilea al sfertului de finală cu CSM Satu Mare, după ce vineri s-a impus în orașul din nord-vestul țării, 82-71. În cazul unui succes, alb-violetele încheie seria și se califică în semifinale, în dauna echipei plecate în play-off de pe poziția a doua și care a câștigat recent Liga Europei Centrale.

”Ne așteaptă un meci mult mai greu decât cel de la Satu Mare. Ne dorim mult victoria și implicit calificarea in semifinale. Sunt convins ca fetele nostre vor lupta pana la ultima picătură de energie pentru a obține aceasta victorie. Nu trebuie sa ne subestimam adversarul, pentru ca echipa din Satu Mare are în componență multe jucătoare foarte valoroase. Noi ne bazăm mult pe forța grupului, pe jocul colectiv atât in atac cât și în apărare. Sper ca lumea să vină marți la sală și să susțină aceste fete minunante care merită toată admirația”, a declarat Mihai Coldea, antrenorul SCM Timișoara.

Suporterii care doresc să susțină trupa antrenată de trio-ul Mihai Coldea, Silvia Prejban și Tiberiu Ondreicovics sunt așteptați marți, 27 martie 2018, de la ora 19:30, la sala Constantin Jude.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*