Administrație

Două poduri vor intra în reabilitare

Două poduri vor intra în reabilitare

Se anunță lucrări importante de infrastructură la Timișoara! Podul Eroilor va intra în reabilitare și extindere. Acesta va fi în șantier în același timp cu podul Dragalina.

Potrivit edilului Nicolae Robu, podurile vor fi lărgite la patru benzi, cu trotuare și piste de biciclete. La podul Dragalina vom avea și linie de tramvai pe mijloc. Autoritățile caută soluții pentru ca afectarea circulației în zonă să fie cât mai mică. Deocamdată, nu se știe data exactă a lucrărilor, însă cert este faptul că, odată cu venirea vremii bune, constructorii vor începe șantierul. “Două poduri vor intra în curând în reabilitare. Îi vom chema pe reprezentanții celor două firme care au câștigat licitațiile, care împreună cu specialiștii din primărie să stabilească modul de organizare și planificare la nivel de detaliu a lucrărilor, astfel încât să fie o perturbare cât mai mică în trafic”, a precizat edilul Timișoarei.

Licitația a fost câștigată de firma Super Construct în asociere cu Pod Proiect, iar termenul limită al lucrărilor este de nouă luni. Investiția se ridică la aproximativ patru milioane lei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*