Social

A parcat ca un nesimțit și a blocat tramvaiul, la Timișoara. Pedeapsa: a rămas fără mașină!

A parcat ca un nesimțit și a blocat tramvaiul, la Timișoara. Pedeapsa: a rămas fără mașină!

Un autoturism a fost ridicat din dispoziția polițiștilor locali după ce a blocat circulația tramvaiului de pe linia 1, în zona Pădurea Verde. Șoferul s-a ales și cu o amendă serioasă și fără mașină.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat ieri, în jurul orei 10:30, pe strada Gheorghe Adam, acolo unde un autoturism staționa pe calea de rulare a tramvaiului de pe linia 1 obstrucționând continuarea circuitului acestuia. La fața locului s-a luat măsura sancționării contravenționale și s-a dispus ridicarea autoturismului de către lucrătorii Societății de Drumuri Municipale (SDM) pentru ca mijlocul de transport în comun să se poată deplasa. Conducătorul auto s-a ales cu o sancțiune în valoare de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, conform OUG 195/2002.

Tot în cursul zilei de ieri alte două autovehicule au fost ridicate din zona centrală a municipiului tot pentru staționare neregulamentară. Pe lângă acestea, în ultima săptămână s-a mai dispus ridicarea altor patru autoturisme pe care conducătorii auto le-au parcat astfel încât au pus în dificultate deplasarea mijloacelor de transport sau a altor vehicule.

”Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să nu mai parcheze astfel încât să blocheze stațiile mijloacelor de transport în comun ori liniile de rulare deoarece în acest fel pun în pericol viața călătorilor, care sunt nevoiți să coboare din tramvaie, troleibuze și autobuze pe mijlocul carosabilului, sau perturbă deplasarea acestora”, transmit reprezentanții Ploției Locale Timișoara..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*