Life-style

A crescut la orfelinat, a ajuns director la școala din Fârdea, iar acum e în finala ”Chefi la cuțite”

A crescut la orfelinat, a ajuns director la școala din Fârdea, iar acum e în finala ”Chefi la cuțite”

Show-ul ”Chefi la cuțite”, difuzat de postul tv Antena 1, a fost asaltat la preselecțiile din cele patru orașe din țară -Timișoara, Cluj Napoca, București și Iași, de peste 2.000 de pasionați de gătit. În finala bootcamp s-au calificat doar 120 de bucătari printre care se regăsește și Ionel Petrea, directorul Școlii Gimnaziale din Fârdea.

Concurenţi de toate vârstele şi de ocupaţii care nu au nimic comun cu bucătăria, din țară și de peste hotare, se vor lupta pentru titlul suprem. Printre aceștia se află și un director de școală din județul Timiș. Numele lui este Ionel Petrea, are 32 de ani și este directorul Școlii Gimnaziale din Fârdea.

”M-am înscris la acest concurs nu numai în dorința de a câștiga premiul cel mare, dar și în ideea de a face un apel umanitar în vederea colectării de ajutoare, pe care doresc să le direcționez spre copii săraci și fără părinți. Am crescut la casa de copii și datoria mea este ca dascăl, dar mai ales ca om să mă îngrijesc de copiii din rândurile cărora provin și eu. Nimenui nu-i poate înțelege mai bine decât mine, iar povestea mea sper că va sensibiliza societatea în care trăim”, spune Ionel Petrea (foto, alăturat).

Povestea de viață a concurentului ”Chefi la cuțite”, actualul director de școală, abandonat într-un centru din plasament din Lugoj, o puteți citi pe Lugojeanul.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*