Social

Gunoaie de oameni! Au ”scăpat” de deșeuri pe domeniul public, dar au fost prinși!

Gunoaie de oameni! Au ”scăpat” de deșeuri pe domeniul public, dar au fost prinși!

Mai multe persoane au fost sancționate deoarece au transportat și abandonat deșeuri cu camionul, pe domeniul public din Timișoara. Polițiștii locali reușesc cu greu să îi depisteze pe nesimțiți.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au acționat zilele trecute pentru luarea măsurilor legale în cazul unui conducător auto de vehicul de transport care a abandonat o cantitate semnificativă de deșeuri pe strada Ovidiu Cotruș. Cel care a efectuat transportul punându-și astfel la dispoziție autovehiculul a fost sancționat cu amendă de 2.000 lei conform HCL 371/2007 modificată. Tot cu proces-verbal s-a ales și cel care a abandonat deșeurile, acesta fiind sancționat conform Legii 211/2011 cu 2.000 lei. O altă persoană a fost sancționată cu 1.000 lei după ce a fost surprinsă abandonând deșeuri în Piața Plevnei, pe domeniul public.

”De la începutul acestei luni, polițiștii locali au aplicat un număr de 117 sancțiuni contravenționale persoanelor surprinse abandonând deșeuri pe domeniul public. Poliția Locală Timișoara atrage atenția cetățenilor că acțiunea desfășurată de operatorul de salubrizare Retim începe din data de 16 aprilie, motiv pentru care nu trebuie să abandoneze deșeurile la colț de stradă deoarece riscă din acest motiv sancțiuni contravenționale”, susțin reprezentanții instituției de de la Pădurea Verde.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*