Social

Drogat, un tânăr din Caraș Severin s-a crezut tramvai, la Timișoara!

Drogat, un tânăr din Caraș Severin s-a crezut tramvai, la Timișoara!

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost depistat de polițiștii locali din Timișoara deplasându-se haotic pe liniile de tramvai și cu substanțe interzise asupra sa, sâmbătă, de dimineață.

Polițiștii locali aflați în patrulare în dimineața zilei de sâmbătă, în jurul orei 9:45, au depistat un tânăr care se deplasa haotic, ținându-și cu greu echilibrul, mergând pe calea de rulare a tramvaiului de pe strada Avram Imbroane. Trecând la legitimarea acestuia, s-a stabilit că se numește S.R., are 19 ani, și are domiciliul în localitatea Ticvaniul Mare din județul Caraș Severin.

După un control corporal asupra acestuia, polițiștii au descoperit un plic cu resturi vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi din categoria substanțelor psihiactive, despre care a declarat că le-a achiziționat pentru consum propriu.

Polițiștii locali au întocmit documentele pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*