Auto-Moto

Noul V60, de la Volvo, estate-ul versatil pentru familie

Noul V60, de la Volvo, estate-ul versatil pentru familie

Volvo a lansat noul V60 cu cinci uși, mașina estate premium de dimensiuni medii, un model care combină frumusețea cu calitățile practice și care a fost creat să treacă testul timpului. Mașina a fost lansată în habitatul ei natural – pe aleea casei unei familii din Stockholm.

Noul V60 este construit pe platforma Scalable Product Architecture (SPA), arhitectură folosită și în construcția modelului premiat XC60 și a celor patru modele de top din seria 90, acestea reprezentând forța colectivă din spatele vânzărilor record la nivel global și a performanțelor Volvo din ultimi ani.

În acord cu anunțul Volvo Cars de a fi primul producător auto care oferă versiuni electrificate pentru toate modelele noi începând din 2019, V60 vine cu două opțiuni de motorizări plug-in hybrid:
– benzină cu T6 Twin Engine AWD, care generează 340 CP;
– benzină cu T8 Twin Engine AWD, care generează 390 CP.

Fiind creat de liderul industriei în materie de siguranță, Noul Volvo V60 include cu o listă comprehensivă de funcționalități de siguranță care vin ca dotare standard, incluzând sisteme de suport avansate pentru șofer cunoscute de la XC60 și modelele seriei 90, transformând noul V60 în una dintre cele mai sigure mașini de pe șosea.

Tehnologia City Safety Autobrake folosește frânarea automată și sistemele de detecție pentru a-ți oferi asistență la evitarea potențialelor coliziuni și este singurul sistem de pe piață care poate recunoaște pietonii, cicliștii și animalele mari. În premieră mondială, City Safety acționează frânarea automată pentru a atenua coliziunile ce urmează să se întâmple.

V60 construit pe SPA introduce un nou standard în segmentul mașinilor estate premium de dimensiuni medii cu un interior luxos, spațiu generos, conectivitate avansată, plus cele mai recente sisteme de suport pentru șofer și tehnologii de siguranță Volvo Cars, însă toate detaliile despre acest nou model al celor de la Volvo le găsiți pe blog-ul Volvo.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*