Eveniment

Un bănăţean a rămas fără maşină în Vama Naidăş deoarece a “uitat” să plătească ratele

Un bănăţean a rămas fără maşină în Vama Naidăş deoarece a “uitat” să plătească ratele

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidăș – județul Caraș-Severin au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care conducea un autoturism marca Audi A5, semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile austriece.

Joi, la Naidăș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră un tânăr în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Caraș-Severin, la volanul unui autoturism marca Audi A5, înmatriculat în Austria.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Austria.

Șoferul a declarat că a cumpărat  autoturismul  în luna iunie 2017, din Austria, necunoscând faptul că acesta este căutat de autorități. Totodată, persoana în cauză a specificat și faptul că autoturismul fusese achiziționat în leasing și că uitase să mai plătească ratele.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 16.000 de euro a fost confiscat la sediul instituției, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie luate  măsurile legale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*