Administrație

Pregătirile pentru Festivalul Timfloralis sunt în toi

Pregătirile pentru Festivalul Timfloralis sunt în toi
Adora Beauty

Primăria Timişoara, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizează în perioada 27–29 aprilie, Festivalul ,,Timfloralis”.

Timp de trei zile, organizatorii vor aduce împreună designeri, arhitecți, peisagiști, floriști internaționali, ecologişti, studenți, elevi, școli, universități, artiști, firme şi comercianți al căror scop va fi de a evidenția frumusețea naturii, respectiv a florilor în contextul urban cu tematica “The future is here”.

Proiectul mai cuprinde, în afară de expoziţiile florale și de aranjamente, workshop-uri atât pentru publicul larg, cât și pentru floriști profesioniști, o paradă a modei cu accesorii florale, spectacole inedite de muzică și dans, evenimente cu și pentru copii.

Designerii floriști interesați de participarea la festival sunt invitați să trimită o propunere de proiect însoțită de o scurtă descriere la adresa de mail: boe@primariatm.ro.

Pentru buna desfășurare a acestui eveniment amenajarea standurilor de expunere se va face în data de 27 aprilie de la ora 09.00 până la ora 16.00. Deschiderea oficială va avea loc la ora 17.00.  Aprovizionarea se va putea  face  între orele 07.00-09.00.

Agenții economici sunt obligați să se încadreze în orarul de funcționare al festivalului, respectiv 10.00 – 21.00 derulând activitate comercială.

Afișarea prețurilor produselor se va face în mod obligatoriu lizibil, în limba română și în moneda națională.

Agenţii economici au obligaţia de a preda pavilioanele puse la dispoziție de Casa de Cultură a Municipiului Timişoara în starea în care le-au preluat.

În caz de vreme nefavorabilă agenţii economici își asumă eventualele daune cauzate produselor comercializate. În vederea aprovizionării și accesului cu vehiculele pentru transport marfă, se vor trimite taloanele mașinilor, unde se va specifica denumirea comerciantului și numărul de înmatriculare la adresa de mail: boe@primariatm.ro.

Mai multe detalii despre înscrieri la Timfloralis găsiţi AICI

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*