Sport

Partida de volei dintre UVT Agroland și Volei Alba Blaj, din 28 martie, a fost reprogramată

Partida de volei dintre UVT Agroland și Volei Alba Blaj, din 28 martie, a fost reprogramată

Partida de volei UVT Agroland Timișoara – Volei Alba Blaj, din play-off-ul Diviziei A1 de volei feminin a fost reprogramată pentru data de 5 aprilie 2018. Cele două formații au decis de comun acord să amâne întâlnirea care era programată inițial, miercuri, 28 martie, la sala UVT din capitala Banatului.

Ultimul duel al acestui sezon dintre UVT Agroland Timișoara și Volei Alba Blaj se va disputa în ”Joia Mare”. Cele două formații au decis acest lucru ținând cont de programul încărcat din play-off-ul Diviziei A1 de volei feminin. Astfel, ”Agro” și campioanele din Blaj nu vor evolua la mijocul săptămânii viitoare, în runda intermediară cu numărul șase din play-off, așa cum era stabilit până acum.

Duelul UVT Agroland – Volei Alba Blaj se va disputa pe data de 5 aprilie 2018, cu începere de la ora 18:30, în sala Universității de Vest Timișoara, situată pe strada Oituz.

Până la data amintită, formația pregătită de Bogdan Paul are alte două jocuri dificile. Sâmbătă, 24 martie, de la ora 18:30, Diana Balintoni & Co. primesc vizita liderului CSM București, pentru ca șapte zile mai târziu, pe data de 31 martie, Agroland să se deplaseze pe terenul formației Știința Bacău.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*