Social

Spălătorie auto din Timișoara, cu activitatea suspendată, redeschisă cu… tupeu!

Spălătorie auto din Timișoara, cu activitatea suspendată, redeschisă cu… tupeu!

Reprezentanții unei spălătorii auto au fost sancționați de polițiștii locali pentru că nu au respectat dispoziția de suspendare a activității pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în cursul zilei de ieri, verificări cu privire la modul în care se respectă dispozițiile de suspendare a activității emise de primarul Municipiului Timișoara pentru o perioadă de 30 de zile în cazul societăților comerciale care au încălcat prevederile OG 99/2000 referitoare la deținerea acordului de funcționare.

În cadrul verificărilor s-a constatat că la spălătoria auto Nordica Vodă SRL, de pe strada Mareșal Constantin Prezan, nu se respectă decizia de suspendare, societatea continuând să funcționeze ilegal. Din acest motiv, reprezentanții acesteia au fost sancționați cu 2.000 lei conform aceluiași act normativ, după ce anterior propunerii de suspendare a activității a mai fost sancționată de două ori cu amendă de 1.500 lei.

Polițiștii locali vor continua să verifice firma în cauză, urmând să fie aplicate sancțiuni până când reprezentanții acesteia vor intra în legalitate respectând decizia și obținând documentele necesare funcționării.

Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare în condițiile în care și în cazul altor firme a fost propusă suspendarea activității ca urmare a nerespectării legislației referitoare la obținerea acordului de funcționare sau din cauza tulburării liniștii publice.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*