Economic

Noutăți la Salonul Industriei Ușoare, ediția de Paște

Noutăți la Salonul Industriei Ușoare, ediția de Paște

S-a deschis Salonul Industriei Ușoare la Timișoara! Cei care se gândesc să facă cumpărături pentru persoana iubită sau familie, au acum de unde alege. Comercianții au pregătit o gamă variată de produse, de la decorațiuni, parfumuri, bijuterii, uleiuri esențiale, până la îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie.

Având în vedere succesul de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, în perioada 21 – 25 martie 2018, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială ce ține cont de tradiția populară românească de înoire a articolelor vestimentare cu ocazia Sărbătorilor Pascale. “Peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc.Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de Paște”, transmite Aura Culea, organizatorul evenimentului.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*