Eveniment

Doi tineri, de 19 şi 20 de ani, prinşi la furat în acelaşi magazin la interval de câteva ore

Doi tineri, de 19 şi 20 de ani, prinşi la furat în acelaşi magazin la interval de câteva ore

Miercuri, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 19  ani a fost depistată de agenții de pază a unei societăți comerciale, în timp ce sustrăgea bunuri. Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că tânărul a fost depistat după ce a trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare neachitate. Prejudiciul de 205 lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanților societății comerciale.

Tot miercuri, polițiștii Secției 5 Timișoara au fost sesizați despre faptul că agenții de pază ai aceleiași societăți comerciale, din Timișoara, au depistat un tânăr, de 20 de ani, având asupra sa articole vestimentare neachitate. Prejudiciul de 506 lei a fost recuperat în totalitate, bunurile fiind restituite reprezentanților societății comerciale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*