Sport

Un fotbalist de perspectivă de la Poli Timișoara ar putea juca în România – Serbia, în Turul de Elită U19

Un fotbalist de perspectivă de la Poli Timișoara ar putea juca în România – Serbia, în Turul de Elită U19

Primul meci al României din cadrul Turului de Elită U19, împotriva selecționatei similare a Serbiei, se va disputa pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, mâine, începând cu ora 19:30. Denis Haruț, legitimat la Poli Timișoara a fost convocat la echipa națională condusă de Adrian Boiangiu.

Turul de Elită, găzduit de România, se va desfășura în perioada 21-27 martie 2018, iar un delegat UEFA a decis că primele partide din cadrul competiției să se dispute în afara Bucureștiului. Partida României cu Serbia va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a echipei naționale și pe canalul de YouTube FRF TV și se dispută pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, miercuri, 21 martie 2018, cu începere de la ora 19:30. Celălalt meci din Grupa 4, dintre Suedia și Ucraina se va disputa tot la Ploiești, începând cu ora 14:30, iar accesul suporterilor la ambele partide este liber, în baza unui bilet cu valoare zero, care poate fi procurat de la casieriile stadionului.

Selecționerul Adrian Boingiu a convocat 21 de jucători pentru Turul de Elită, unul dintre ei fiind în lotul celor de la Poli Timișoara:
– Portari: Andrei Vlad (FCSB), Alexandru Costache (Concordia Chiajna), Marian Aioani (Chindia Târgoviște);
– Fundași: Vladimir Screciu (CS ”U” Craiova), Tudor Băluță (FC Viitorul), Constantin Dima (Sepsi Sf. Gheorghe), Robert Neciu (FC Viitorul), Andrei Trușescu (AS Roma/Italia), Denis Haruț (Poli Timișoara, foto alăturat);
– Mijlocași: Vlad Dragomir (Arsenal FC/Anglia), Radu Boboc (FC Viitorul), Marco Dulca (Swansea/Țara Galilor), Rareș Lazăr (CS Mioveni), Liviu Gheorghe (Dinamo București), Claudiu Micovschi (Genoa FC/Italia), Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), Alexandru Mățan (FC Viitorul), George Merloi (Rennes/Franța);
– Atacanți: Denis Drăguș (FC Viitorul), Andrei Sîntean (Slavia Praga/Cehia), Robert Moldoveanu (Dinamo București)

Doar locul 1 merge la Euro

La turneul final programat în Finlanda, în perioada 16-29 iulie 2018, se califică selecționatele care câștigă cele 7 grupe de la Turul de Elită. Tragerea la sorți pentru faza grupelor din cadrul turneului final va avea loc pe 30 mai în Vassa, Helsinki.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*