Social

Au fost prinși de polițiști în timp ce lipeau, ilegal, afișe pe stâlpii de iluminat din Timișoara

Au fost prinși de polițiști în timp ce lipeau, ilegal, afișe pe stâlpii de iluminat din Timișoara
Adora Beauty

Câțiva tineri au fost depistați de polițiștii locali în timp ce lipeau anunțuri publicitare pe stâlpii de iluminat și pe transformatoarele de curent din zona centrală a Timișoarei.

Polițiștii locali au depistat în aceste zile, în zona centrală a Timișoarei, mai exact pe Bulevardele Revoluției și Michelangelo, dar și în Parcul Copiilor, patru tineri care lipeau afișe publicitare pe stâlpii de iluminat și pe transformatoarele de curent, afișe prin care se anunța intenția de cumpărare a unor obiecte vechi, unele dintre afișe făcând referire tocmai la anunțurile despre care scria Cristi Brâncovan, zilele trecute, pe Facebook.

Astfel, ca urmare a constatărilor din teren, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au întocmit procesele verbale de sancționare în cazul celor surprinși împânzind orașul cu afișe, amenzile fiind aplicate în conformitate cu prevederile Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate.

”Reamintim că potrivit actului normativ menționat, această faptă este interzisă, sancțiunile fiind încadrate între 500 și 5.000 lei. Atragem din nou atenția celor care se ocupă cu astfel de activități de promovare să respecte legislația și să amplaseze afișele, posterele sau anunțurile publicitare doar pe locuri special destinate pentru a evita aplicarea de sancțiuni drastice”, anunță reprezentanții instituției de la Pădurea Verde.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*