Sport

UVT Agroland câștigă derby-ul cu CSM Lugoj și o egalează pe Știința Bacău în clasament

UVT Agroland câștigă derby-ul cu CSM Lugoj și o egalează pe Știința Bacău în clasament
Adora Beauty

UVT Agroland Timișoara a câștigat din nou derby-ul Banatului din Divizia A1 de volei feminin. Formația de pe Bega a trecut de CSM Lugoj, la capătul unui meci aplaudat de publicul prezent în sala ”Ioan Kunst Ghermănescu”. Agroland este acum la egalitate de puncte -41- cu Știința Bacău, formație care evoluează luni în compania campioanei en-titre Volei Alba Blaj.

Chiar dacă CSM Lugoj a început mai bine derby-ul Banatului și a condus la cele două time-out-uri tehnice: 8-6 și 16-15, UVT Agroland Timișoara a egalat rapid și s-a desprins la două puncte, dar Jakic și Cveticanin au reușit să egaleze la 18 pentru CSM. Din nou, formația pregătită de Bogdan Paul a reintrat în avantaj, iar tehnicianul timișorencelor a avut ușoare emoții înainte de ultimul punct al acestui set. Andrea Lakovic și Ariana Pîrv s-au ciocnit în încercarea de a scoate o minge dificilă, iar Pîrv a părăsit terenul și a nu mai fost forțată până la finalul partidei.

Următoarele două acte au fost la discreția trupei de pe Bega. În setul al doilea, Agroland a avut și un avans de 11 puncte (21-10), iar în ultima parte am consemnat reveniri spectaculoase. De la 11-13, Agroland s-a desprins la 18-13, iar CSM Lugoj a reușit să reducă ecartul la o singură lungime, 19-20.

Antrenorul Bogdan Paul a început meciul cu Diana Cărbuneanu – 5 puncte (2 ași), Roxana Bacșiș – 22 puncte (4 blocaje, 4 ași), Diana Balintoni – 1 punct, Andrea Lakovic – 10 puncte (1 blocaj), Andreea Petra – 7 puncte (2 ași, 2 blocaje), Ariana Pîrv – 1 punct și Mihaela Ozun (libero). Au mai intrat Daniela Lupescu – 7 puncte (2 blocaje), Larisa Vasilică – 1 punct și Petruța Orlandea – 1 punct din blocaj.

Agroland rămâne pe poziția a cincea în clasament, dar este la egalitate de puncte cu Știința Bacău – 41. ”Agro” și-a asigurat matematic poziția a cincea, care îi permite prezența în Cupa Challenge, distanța față de CSM Lugoj (locul 6) fiind de 21 de puncte, în condițiile în care mai sunt de disputat numai șase runde până la finalul sezonului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*