Utile

Ești “Salvator din pasiune”? Alătură-te echipei voluntarilor

Ești “Salvator din pasiune”? Alătură-te echipei voluntarilor

Ești “Salvator din pasiune”? Alătură-te echipei voluntarilor.

ISU Caras Severin face înscrieri. Astfel, doritorii o pot face până la data de 31 martie, la sediul inspectoratului din Reșița, str. Castanilor, nr. 123.

În urmă cu doi ani și jumătate începea înscrierea pentru cel mai amplu program de voluntariat derulat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.
La nivel național, peste 2.000 de voluntari, dornici de a-și ajuta semenii, au decis să facă parte din marea familie “Salvator din pasiune”, unde zilnic sunt la datorie pentru comunitate, riscându-și propria viață pentru a salva o alta.

După parcurgerea programelor de pregătire specifică, veți putea participa efectiv la misiunile de intervenție, alături de efectivele de pompieri, utilizând noțiuni de bază atât în acordarea primului ajutor medical calificat, precum și noțiuni de descarcerare și de stingere a incendiilor.
ALEGE SĂ FII VOLUNTAR!

Pentru mai multe informații, cu privire la organizarea și desfășurarea activității de voluntariat, accesați: http://www.isusemenic.ro/instructiuni.pdf, sau puteți contacta telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00, la tel. 0255/211213.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*