Social

Beat și ”încărcat” cu țigări de contrabandă, a înjurat pe toată lumea. Acum e bun de plată!

Beat și ”încărcat” cu țigări de contrabandă, a înjurat pe toată lumea. Acum e bun de plată!

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Județului (IJJ) Timiș au fost chemați să intervină într-un scandal. Un bărbat aflat în stare de ebrietate a ”blagoslovit” pe toată lumea de la Centrului de Primire Urgenţă Buziaş, iar acum trebuie să plătească o amendă consistentă.

În urmă cu două zile, un echipaj din cadrul IJJ Timiş, a intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit în cadrul Centrului de Primire Urgenţă Buziaş, unde un bărbat aflat în stare de ebrietate a devenit agresiv aducând injurii tuturor celor aflaţi în faţa lui.

Bărbatul, în vârstă de 64 ani domiciliat în localitate, a fost sancţionat de jandarmi cu suma de 1.000 lei, pentru provocare de scandal. Mai mult decât atât, în urma controlului corporal, asupra sa au fost găsite 500 de ţigarete netimbrate care au fost confiscate. Fiind cunoscut faptul că acesta se ocupă cu comercializarea produselor supuse accizării, i-au fost întocmite şi acte de sesizare privind deţinerea de bunuri care trebuie plasate sub un regim vamal, care au fost predate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, în vederea continuării cercetărilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*