Sport

Puștoaica Marisa Radu, de la UVT Agroland, se pregătește cu reprezentativa U19

Puștoaica Marisa Radu, de la UVT Agroland, se pregătește cu reprezentativa U19

Marisa Radu, coordonatoarea formației UVT Agroland Timișoara, a plecat spre Izvorani după meciul cedat de trupa de pe Bega la Târgoviște, în runda a treia din faza a doua a Diviziei A1 de volei feminin. Marisa s-a alăturat lotulului României U19, care se pregătește pentru campania de calificare la turneul final al Campionatului European din Albania, programat în perioada 1-9 septembrie 2018.

Voleibalista celor de la UVT Agroland Timișoara, Marisa Radu, este una dintre coordonatoarele de perspectivă din țară și se află în atenția selecționatelor juvenile ale României încă din 2016. Coordonatoarea de 16 ani a ajuns la Izvorani pentru acțunea reprezentativei U19.

România face parte din grupa preliminară F, acolo unde ”tricolorele” mici se vor duela cu Belarus, Franța și Belgia pentru calificarea la turneul final al Campionatului European din Albania, programat la începutul lunii septembrie a acestui an. Câștigătoarele celor șapte grupe preliminare se califică direct la turneul final. Ocupantele locurilor secunde și echipa de pe poziția a treia cu cea mai bună linie de clasament vor disputa încă o fază de calificare, în perioada 28 iunie – 1 iulie, unde sunt puse în joc încă două locuri la competiția din Albania.

Programul tricolorelor U19

România – Belarus (26 aprilie, ora 20.00)
România – Belgia (27 aprilie, ora 17.30)
România – Franța (29 aprilie, ora 17.30)

De asemenea, gemenele Florina și Karina Murariu sunt în pregătire cu lotul U17 al României, pentru turneul final al Campionatului European.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*