Eveniment

Doi bărbaţi daţi în urmărire, prinşi de poliţiştii timişeni

Doi bărbaţi daţi în urmărire, prinşi de poliţiştii timişeni

Poliţiştii timișeni au depistat, în Timișoara, un tânăr condamnat la închisoare pentru trafic de droguri.

Joi, în urma investigațiilor efectuate de poliţiştii Secției 3 Timișoara au  depistat în oraş, un tânăr, de 24 de ani,  urmărit național.

Pe numele acestuia, Tribunalul Caraș-Severin a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri.

Cel în cauză a fost introdus în Penitenciarul Timișoara pentru executarea pedepsei.

De asemenea, poliţiştii  timișeni, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Austria pentru săvârșirea unor infracțiuni contra proprietății.

Joi, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au  depistat un bărbat, de 40 de ani, din Timișoara, urmărit internațional.

Pe numele acesteia, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea unor infracțiuni contra proprietății pe teritoriul Austriei.

Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Austria.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*