Eveniment

Descinderi la cămătari. Valută şi carduri bancare confiscate

Descinderi la cămătari. Valută şi carduri bancare confiscate
Adora Beauty

​În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, au efectuat 3 percheziţii domiciliare pe raza localității Cenad, la locuințele unor persoane bănuite de cămătărie.

Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de camătă.

Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că în cursul anilor 2017 – 2018 ar fi împrumutat cu dobândă mai multe persoane de pe raza localității Cenad. Activitățile desfășurate vizează doi bărbați, de 38 și 42 de ani, și o femeie, de 48 de ani, persoane presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit peste 4.500 de țigarete, 5.500 de euro, 3.400 de lei, carduri bancare precum și alte înscrisuri care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cele 3 persoane au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare pentru audieri.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și criminaliști.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*