Eveniment

Cincisprezece kilograme de cannabis, cocaină și 60.000 lei, confiscate în urma perchezițiilor

droguri confiscate

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Timișoara, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Timiș, au ridicat 15 kg de cannabis, 100 de grame de cocaină, mai multe comprimate de ecstasy, cântare, grindere, precum și aproape 60.000 de lei, în urma a două percheziții domiciliare, efectuate în municipiul Timișoara.

Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – S.T. Timișoara, cu suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat două percheziții în municipiul Timișoara, la locuințele membrilor unei grupări specializate în trafic de droguri de risc și cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 15 kg. de cannabis, 100 de grame de cocaină, mai multe comprimate de ecstasy, cântare, grindere precum și 56.200 de lei, sumă despre care există suspiciunea că provine din traficul de droguri.

Patru persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri, iar ca urmare a administrării probatoriului, doi bărbați, de 29 și 35 de ani,cetățeni nigerieni, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La acțiune au participat și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*