Social

Foto: Alimentarea ”inteligenței” semafoarelor din Timișoara a eșuat! Haos în trafic!

Foto: Alimentarea ”inteligenței” semafoarelor din Timișoara a eșuat! Haos în trafic!
Adora Beauty

Sistemul inteligent de management al traficului din Timișoara a fost trădat, astăzi, de… alimentarea cu energie electrică. ”Semaforișoara” a dat un chix general, ceea ce a dus la un haos grav în trafic.

Traficul din Timișoara este unul mai mult decât greoi de câțiva ani, iar o dată cu implementarea sistemului ”inteligent” de management al traficului, șoferii înjură și mai mult în imp ce așteaptă din nou și din nou culoarea verde, la același semafor.

Ei bine, astăzi nu au mai fost nevoiți să aștepte culoarea verde pentru că aceasta nu se mai aprindea. Spre fericirea unora nu se aprindea nicio culoare de pe niciun semafor, însă, ”moartea” sistemului ”inteligent” de management al traficului, din punct de vedere electric, a scos la iveală și cunoștințele, sau mai precis spus lipsa cunoștințelor într-ale ”covrigului” a celor mai mulți dintre… conducătorii auto. Am precizat conducători auto pentru că, așa cum spune și vorba: nu toți conducătorii auto sunt șoferi. De ce? E simplu! Un șofer știe cum să se deplaseze cu mașina, prin oraș, și pe baza indicatoarelor rutiere.

S-au trezit unii să se agite pe rețelele de socializare cum că ”ce bine” că nu merg semafoarele, că se circulă mult mai bine în oraș. Serios? În cazul ăsta, nu știu prin care oraș v-ați deplasat voi, dar eu am stat într-o coloană continuă pe strada Cluj, pe 1 Decembrie, pe Arieș, pe Calea Martirilor, în centru și, contrar așteptărilor și a statului pe loc, nu se ”obosea” niciun mușteriu să te lase să intri în coloană, că deh(!), își pierdea ”coroana”.

Revenind la sistemul ”inteligent”, și scriu inteligent cu ghilimele pentru nici până astăzi nu prea am reușit să-i ”disting” deșteptăciunea, se pare că o problemă de alimentare i-a venit de hac, asta deși municipalitatea susține că are și o alimentare de rezervă, care ar trebui să funcționeze în cazul în care ”pică” alimentarea principală. Ei bine, pare-se că acestea au ”trădat” în grup!

Spre seară, ”Semaforișoara” a început din nou să-și intre în drepturi, încet-încet, semafor cu semafor! Doamne-ajută!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*