Economic

După Timişoara, Ryanair renunţă şi la zborurile de pe Aeroportul Oradea

După Timişoara, Ryanair renunţă şi la zborurile de pe Aeroportul Oradea

Compania irlandeză Ryanair a luat o decizie radicală! Operatorul aerian va sista, din toamnă, toate zborurile pe care le operează din şi către Aeroportul Internaţional Oradea, anume Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze şi Londra Stansted.

Anunţul a fost făcut, miercuri, de către Denis Barabaş, responsabilul de vânzări şi marketing pe România.

„Din motive comerciale, Ryanair nu va opera zboruri din/către Oradea în programul de iarnă 2018. Vom continua să operăm 5 rute pentru programul vara 2018, către Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze şi Londra Stansted, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com”, este poziția companiei.

Practic, asta înseamnă că orădenii vor rămâne fără zboruri internaţionale disponibile de acasă, întrucât de pe Aeroportul Oradea se mai operează doar zboruri domestice (Tarom şi Blue Air), respectiv unele curse charter către Antalya, pe perioada de vară.

La finalul lunii februarie, Ryanair a anunţat că îşi închide baza de la Timişoara din cauza „performanţelor comerciale slabe”. Compania irlandeză nu are o reputaţie prea bună în ochii pasagerilor. În luna septembrie a anului trecut, Ryanair a anulat peste 1.600 de curse în toată lumea, explicând că a greşit programările concediilor pentru piloţi.

SURSA: ebihoreanul.ro

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*