Economic

Seminar de informare privind legislația în domeniul fiscal

Seminar de informare privind legislația în domeniul fiscal

Agenții economici din Timiș pot afla noutăți din domeniul fiscal, într-un seminar care va avea loc săptămâna viitoare, susţinut de specialişti din cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara.

Programul anual de informare şi instruire a firmelor cu privire la reglementări europene și naţionale pe care CCIAT îl organizează în colaborare cu Instituția Prefectului Județul Timiș și serviciile publice deconcentrate din teritoriu continuă cu un seminar privind reglementările fiscale. Astfel, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Timişoara organizează în data de 21 martie, ora 11, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri, un seminar de informare dedicat reglementărilor din domeniul fiscal cu impact asupra activităţii agenţilor economici, sub genericul: “REGLEMENTĂRI FISCALE ÎN VIGOARE PENTRU ANUL 2018”.

Participarea se face pe bază de înscriere. Termen de confirmare: 19 martie 2018.

Informații suplimentare și înscrieri la  tel: (0372) 185 244, (0372) 185 285, e-mail: lbarbu@cciat.ro. Persoană de contact: Laura Barbu, manager DRE.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*