Social

Din weekend, liber la închiriat biciclete VeloTM

Din weekend, liber la închiriat biciclete VeloTM

Sistemul de biciclete al Primăriei Municipiului Timişoara, VeloTM, va redeveni functional din 15 martie. STPT s-a ocupat cu revizia tehnică, urmând să fie instalate bicicletele în rastelurile special amenajate în cele 25 de staţii. Timișorenii se vor putea bucura de nouă stații noi de biciclete, amplasate pe malul Begăi. Timișoara dispune de 440 de biciclete, însă autoritățile au în plan ca până la finalul anului să ajungă la un număr de 1.000 biciclete.

Din 15 martie, sistemul de biciclete VeloTM va funcționa din nou. Acest sistem are 25 de stații, în vecinătatea stațiilor RATT. Pistele de bicicletă totalizează 23 de km, realizate în cadrul acestui proiect, altminteri noi avem peste 100 de km de piste de biciclete în Timișoara. Un alt proiect a vizat amenajarea a nouă stații de biciclete pe malul Begăi. Am făcut de zece ori licitație până când am reușit să achiziționăm și cele 140 de biciclete de pe acest proiect. Îmi doresc ca pe parcursul anului 2018 să ajungem la un total de 1000 de biciclete”, a transmis conducerea Primăriei Timișoara.

Timişorenii care întâmpină probleme la preluarea sau predarea bicicletei, pot apela dispeceratul NON-STOP 0800410415 (24 de ore din 24). Informaţii despre sistemul VeloTM pot fi găsite şi pe site-ul STPT http://www.ratt.ro/velo_tm.html.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*