Social

Remus Fercovici, hoț din buzunare, condamnat la închisoare! ”La mulți ani, cu executare!”

Remus Fercovici, hoț din buzunare, condamnat la închisoare! ”La mulți ani, cu executare!”
Adora Beauty

Unul dintre hoții care fură din buzunarele utilizatorilor de mijloace de transport în comun din Timișoara, Remus Fercovici, a fost condamnat cu executare!

Unul dintre timișorenii care s-a luat în piept cu hoții din buzunare care ”operează” în mijloacele de transport în comun din Timișoara, cristi Brâncovan, a anunțat că Remus Fercovici, unul dintre hoții pe care îi vânează de ceva vreme, a fost condamnat cu executare.

”Condamnare cu executare! După 20 de ani de libertate, Fercovici Remus se întoarce acolo unde îi este locul, după a fost condamnat cu executare, prin meritul unei doamne doctor ce a refuzat să se împace cu el, după un furt din buzunar, în ciuda presiunilor exercitate de grupul de hoți. De curând «scăpase» cu o pedeapsă cu suspendare de 2 ani pentru complicitate la furtul calificat din locuință (faptă din august 2017). Cel mai probabil, prin contopire, o să rezulte o pedeapsă de executat de 2 ani și 8 luni”, a anunțat Brâncovan, prin intermediul contului său de pe o rețea de socializare.

Brâncovan i-a făcut și o urare ”specială” hoțului condamnat de instanță: ”La cât mai mulți ani, cu executare!”, a scris timișoreanul pe Facebook, acolo unde a postat și fotografia viitorului pușcăriaș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*