Social

Porți Deschise de Ziua Mondială a Apei la Stația Bega

Porți Deschise de Ziua Mondială a Apei la Stația Bega

Parte a unei frumoase tradiții, Aquatim vă așteaptă, ca în fiecare an, la Ziua Porților Deschise! De Ziua Mondială a Apei, pe 22 martie, între orele 10-13, personalul Stației de Tratare a Apei Bega este pregătit pentru vizitatorii mai mici sau mai mari, în cadrul unui eveniment cu care sunteți obișnuiți deja.

Oaspeții Aquatim vor beneficia, în această zi specială dedicată apei, de un tur ghidat, cu personal de specialitate – aquaghizi, tur care durează aproximativ 45 de minute și cuprinde cele mai importante obiective ale Stației Bega. Plecările se vor face la fiecare 15 minute, de la intrarea principală. Pe lângă traseul tehnologic, vizitatorii vor parcurge și „traseul artistic”, putând admira și fotografia lucrările de artă stradală realizate de  artiștii internaționali, în cadrul festivalului Fisart.

Grupurile organizate (în special cele de la școli) sunt rugate să se programeze din timp, la telefon (0256 201 370) sau prin e-mail, aquatim@aquatim.ro, cu precizarea orei dorite, a numărului de persoane din grup și a datelor de contact ale însoţitorilor.

La stația de tratare Bega se poate ajunge cu mijlacele de tranport public: tramvaiele 1 şi 2 (stația str. Iosif Vulcan/Parcul Uzinei), autobuzele 21 și 22 și expresul 8 (stația Uzina de apă).

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*