Social

Încălzirea vremii readuce căruțele pe străzile Timișoarei

Încălzirea vremii readuce căruțele pe străzile Timișoarei

Zece căruțași au fost sancționați în cursul săptămânii trecute, în Timișoara. Vehiculele cu tracțiune animală rămân în continuare în atenția polițiștilor locali, care fac față cu greu ”invaziei” de căruțe, pe străzile capitalei Banatului.

Polițiștii locali au depistat în cursul săptămânii trecute un număr de zece căruțași care circulau cu vehiculele cu tracțiune animală pe raza municipiului Timișoara, fără a avea aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei capitalei Banatului. În lipsa documentului amintit, aceștia au fost sancționați conform HCL 251/2002, cu amendă în valoare de 300 lei fiecare.

Căruțașii au fost depistați în Calea Buziașului, sau pe străzile Nicolae Cocea și Magnoliei. ”Poliția Locală are permanent în atenție acest fenomen și, ori de câte ori constată în teren sau primește sesizări de la cetățeni referitoare la căruțe care se deplasează pe străzile municipiului, ia măsurile legale de sancționare și ridicare a acestora, cu atât mai mult cu cât aceste vehicule reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic și de foarte multe ori cei depistați în această situație se ocupă cu colectarea de deșeuri și cu abandonarea resturilor în locuri neautorizare”, susțin reprezentanții oamenilor legii.

Poliția Locală atrage atenția persoanelor care se deplasează cu astfel de vehicule să respecte legislația pentru a evita sancționarea și chiar ridicarea căruțelor în cazul în care sunt depistați pe raza municipiului Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*