Sport

BC Timișoara vrea a șasea victorie consecutivă. Astăzi, cu Phoenix Galați!

BC Timișoara vrea a șasea victorie consecutivă. Astăzi, cu Phoenix Galați!

Au mai rămas de disputat doar trei etape din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin, iar în prima dintre acestea BC Timișoara întâlnește Phoenix Galați, în această seară, cu începere de la ora 18:00, în sala Constantin Jude.

Runda cu numărul 20 a Ligii Naționale de baschet masculin programează, în această seară, confruntarea dintre BC Timișoara și Phoenix Galați. Meciul va avea loc pe parchetul sălii Constantin Jude din Timișoara, începând cu ora 18:00. Înaintea acestei runde, formația de pe Bega se afla pe locul al doilea al clasamentului, cu 33 de puncte, în vreme ce Phoenix era pe poziția a 7-a, cu 28 de puncte. În tur, ”Leii din Banat” s-au impus la malul Dunării cu scorul de 83-73, partidă în care căpitanul Mladen Jeremic a fost liderul echipei la toate cele trei principale capitole de statistică: 18 puncte, 7 recuperări și 4 pase decisive.

”Este al doilea meci consecutiv acasă și îmi doresc tare mult să legăm încă o victorie. Phoenix e un adversar extrem de incomod, mai ales că în această parte secundă a sezonului a arătat că poate evolua bine și în deplasare. Dovadă stă jocul gălățenilor de la Sibiu. Va fi un meci greu, dar îl abordăm cu motivația unei noi victorii”, a spus Tudor Costescu, antrenorul BC Timișoara.

Alb-violeții au reușit să acumuleze o serie de cinci victorii consecutive, iar în ultimele două jocuri ale sezonului regulat vor evolua pe teren străin, cu SCM ”U” Craiova (luni, 19 martie, de la ora 18:00) și cu ”U” BT Cluj Napoca.

Foto: arhivă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*