Politic

Femeile din ALDE Timiș, alături de persoanele cu dizabilități

Femeile din ALDE Timiș, alături de persoanele cu dizabilități
Adora Beauty

Doamnele din Organizația de Femei ALDE Timiș au ales ca în acest final de săptămână să petreacă o zi alături de persoanele vârstnice din cadrul Asociației Handicapaților Locomotor Timișoara.

An de an Organizația de Femei ALDE Timiș s-a alăturat femeilor care au avut nevoie de sprijin și de atenție. “Încă din anul 1990 un grup de persoane cu handicap din Timișoara au decis să înființeze o asociație care să sprijine semenii lor cu probleme de handicap locomotor. Puțini știu că în această asociație există peste 3000 de membri, atât femei cât și bărbați care contrar problemelor fizice sunt niște oameni fantastici. S-au unit cu scopul de a scoate din izolare persoanelor cu dizabilități și handicap locomotor. Totodată, își propun dezvoltarea de abilități, actiuni privind integrarea și schimbarea mentalității, inclusiv a persoanelor cu handicap, promovând creșterea calității vieții și integrarea în societate.

Noi, femeile din ALDE Timiș continuăm tradiția și principiul care ne-a unit de-atâta vreme. Ne adunăm și suntem prezente acolo unde sunt persoane care au nevoie de o îmbrățișare și o vorbă bună. Nu ne rezumăm doar la atât, dar cred că lauda de sine nu miroase a bine. Anul acesta l-am avut alături de noi și pe deputatul și președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa. Îi mulțumim că a fost direct interesat de problemele cu care se confruntă aceste persoane și că dorește să ia atitudine în această direcție.

Aș vrea să vă spun că aici am cunoscut-o pe doamna Olga, o doamnă de o energie debordabilă, care joacă table, spune glume și care în câteva zile va împlini venerabila vârstă de 94 ani, iar pe această cale îi urăm ”La Mulți Ani sănătoși”, a spus Lidia Laction- președinte Organizația de Femei ALDE Timis.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*