Social

Rodica Cojan, premiu pentru întreaga carieră în dezvoltarea asistenței sociale

Rodica Cojan, premiu pentru întreaga carieră în dezvoltarea asistenței sociale
Adora Beauty

Munca în asistență socială presupune multă implicare, dedicare, reponsabilitate și …mult suflet. Astfel, cu prilejul  Zilei Internaționale a Femeii, de 8 Martie, Consiliul Tinerilor Institutionalizați din România a organizat în premieră un eveniment plin de însemnătate și emoție numit sugestiv Gala Premiilor “Mama”.

Acesta a fost gândit și creat în semn de recunoștință pentru toți cei care au constribuit, în ani, la dezvoltarea asistenței sociale și care au avut de multe ori rolul de “mama” pentru cei care nu au avut una.
Una dintre cele mai importante distincții decernate este cea pentru “Întreaga carieră în promovarea asistenței sociale”, premiu primit de directorul general al Direcției de Asistenta Socială a Municipiului Timișoara, jr. Rodica Cojan, “Mama Rodica” cum este cunoscută de tinerii din centrele de plasament, alături de care a fost zeci de ani.

Rodica Cojan a fost și singura nominalizare pentru această categorie, nominalizare făcută integral de tineri din centrele de plasament.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*