Auto-Moto

Opel: marca cu cea mai mare creștere în primele două luni ale anului 2018, în România

Opel: marca cu cea mai mare creștere în primele două luni ale anului 2018, în România

După ce la finele anului trecut Opel marca al patrulea an consecutiv de creștere a numărului de autovehicule comercializate pe piața românească și după un început în forță în 2018 cu o urcare pe locul trei în clasamentul celor mai vândute mărci, Opel România înregistrează cea mai mare creștere a înmatriculărilor în primele două luni ale anului.

Creștere record de cca 59% față de anul trecut

Datele confrom rapoartelor de înmatriculări autoturisme (PC), disponibile la această dată arată o creștere record de cca 59% pentru Opel în primele două luni ale anului, marca din Russelsheim înregistrând cea mai mare creștere din top 10.

Tot în acest interval, totalul înmatriculărilor Opel pe segmentele automobilelor și utilitarelor ușoare (PC + LVC) a înregistrat o creștere de 56%. Raportată la număr de unități, performanța Opel (PC + LVC) înseamnă 1364 autovehicule înmatriculate anul acesta, față de 874 în aceeași perioadă a anului trecut.

Rezultatul excelent se datorează ofertei deosebit de competitive, dar și acoperirii de noi segmente prin introducerea de noi modele în gamă, precum SUV-ul de clasă B, Crossland X și cel de clasă C, Grandland X.

Patru ani consecutivi de creștere în România

Rezultatele deosebit de bune din ultimii 4 ani au la bază și succesul filosofiei Opel, aceea de a oferi tehnologii care de regulă sunt limitate la clasa premium, unui număr cât mai mare de clienți. Această abordare a atras noi clienți pentru marca din Russelsheim în ultimii ani. Tehnologii de siguranță de top, infotainment și conectivitate la nivel de clasă premium și un design plăcut au punctat invariabil în deciziile clienților.

Siguranța – criteriu important pentru un număr tot mai mare de clienți

Siguranța activă și pasivă a autovehicului a devenit în ultimii ani un criteriu de selecție din ce în ce mai important pentru clienții de pretutindeni. La acest capitol, marca Opel este unul dintre performeri. Un exemplu în acest sens este și unul dintre cele mai noi modele lansate pe piața de la noi, Crossland X, care, în cadrul clasamentelor de siguranță publicate în noiembrie anul trecut de Euro NCAP a primit punctajul maxim de cinci stele la cele patru categorii evaluate: protecția adulților, protecția copiilor, protecția pietonilor și sistemele de asistență pentru siguranță, fiind nominalizat autovehiculul cel mai sigur din clasa din care face parte.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*