Social

Nu mai circulați fără bilete. Se întețesc controalele în troleibuze și autobuze

Foto: Octavian Pintean

Controale intense pe mijloacele de transport în comun! Zeci de călători au fost prinși fără bilet în mijloacele de transport în comun.

În urma acțiunii de control efectuat pe liniile de transport public în săptămâna 23 februarie -08 martie, agenții de intervenție pază și ordine cu atribuțiuni de control au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale amenzi și avertismente. La două persoane a fost necesară intervenția Jandarmeriei, iar la percheziția corporală efectuată de către agentul jandarmeriei asupra unuia dintre ei s-a descoperit un box din categoria obiectelor periculoase.“De asemenea, dorim să informăm călătorii pe această cale faptul că pe liniile metropolitane bilete de călătorie pe suport de hârtie nu sunt valabile. Călătoria se efectuează în baza abonamentelor specifice liniilor respective, precum și prin opțiunea de portofel electronic”, transmit reprezentantii STPT.

În perioada 12 -18 martie,  controlul se va efectua pe toate liniile de transport, cu precădere însă pe liniile de autobuz 33 și 33 barat, respectiv liniile de troleibuz 15 și 16.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*