Social

Foto: Și-au făcut loc de parcare pe străzile pietonale și prin parcuri, la Timișoara. Acum plătesc amenzi!

Foto: Și-au făcut loc de parcare pe străzile pietonale și prin parcuri, la Timișoara. Acum plătesc amenzi!
Adora Beauty

Nu mai puțin de 144 de sancțiuni și colante au fost aplicate de polițiștii locali conducătorilor auto care au oprit sau staționat în spații interzise din zona centrală a Timișoarei, în numai două zile.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat în zona centrală a Timișoarei pentru verificarea modului în care conducătorii auto respectă prevederile legale referitoare la oprirea, staționarea ori pătrunderea în zone în care este interzis accesul autovehiculelor.

Oamenii legii au depistat și aplucat 144 de colante autoadezive, în doar două zile, în urma cărora conducătorii auto au fost invitați la sediul Poliției Locale pentru întocmirea proceselor verbale de constatare a contravenției, dar și sancțiuni conducătorilor auto care s-au prezentat la autovehicule în momentul verificărilor.

În cursul zilei de miercuri,7 martie 2018, au fost aplicate un număr de 43 de sancțiuni și colante, inclusiv pe str. A. Pacha, unde frecvent s-a constatat încălcarea legilsției de către conducătorii auto care parchează autovehiculele în zona pietonală.

O zi mai târziu, adică ieri, din totalul de 101 colante și sancțiuni aplicate, 40 au fost în zona Palatului Dicasterial, dar și în parcul din apropiere, unde de asemenea, se constată frecvent nerespectarea indicatoarelor rutiere.

”Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte prevederile legale pentru a nu fi sancționați. Reamintim că sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 pentru astfel de încălcări ale legii se ridică de la 290 la 725 lei cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, oprire respectiv staționare”, se arată într-un comunicat transmis de instituție.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*